Ön dönt arról kinek ajánlja fel adója 1%-át!

KÖSZÖNETA GYERMEKVILÁG-ÁGYSZÍNHÁZ ALAPÍTVÁNY tisztelettel megköszöni a támogatóinak, hogy személyi jövedelemadójuk 1%-ával támogatták alapítványunkat.

A több mint száz általunk nem ismert, tisztelt és nagylelkű felajánlónktól kapott támogatás összege a 2017-es rendelkező évben 479 025 Ft volt.

Ezt a támogatást a játékkészítési kellékek, a játékok beszerzésére,
a kórtermek díszítésével összefüggő dekorációk készítésére, az önkéntes animátorok felkészítésével összefüggő tréningek szakmai megalapozására, feladataira fordítottuk.

A részletes elszámolás ellenőrizhető lesz a honlapunkon is a beszámolónkban.
Az adományokat ezúton is köszönjük, kérjük, hogy támogassák alapítványunkat, a kórházi kezelésre szoruló gyermekek gyógyulása érdekében.

A támogatásról

Önnek egy fillérjébe se kerül, nekünk, a Gyermekvilág-Ágyszínház Alapítványnak, mégis rengeteget számít, ha adója 1%-ával alapítványunk működését támogatja.

Kérjük jegyezze fel nevünket és adószámunkat, s ajánlja nekünk adójának 1-%-t!

Az idén minden személyi jövedelemadó (szja) 1 százalékot felajánló magánszemély rendelkezhet postai, illetve elektronikus levelezési címének a kedvezményezettel való közléséről. Amennyiben a rendelkezésében Ön az elérhetőségét is megadja, személyesen is tájékoztatni fogjuk a felajánlása felhasználásáról. Köszönjük.

Gyermekvilág-Ágyszínház Alapítvány

Adószámunk: 19700746-1-42 .

A nyilatkozatot kérjük, a következőképpen töltse ki: