Vallomások

Andrássy-Culmann Eszter

Kedves Ágyszínházasok!

Bocsánatot kérek, hogy az augusztusi megbeszélésünkön nem lehetek köztetek, de jelenleg a tiszadobi gyermekotthonban és a tiszalöki értelmi fogyatékosok otthonában táboroztatok.

Mi hárman: a DÓRI a GERGŐ és jómagam a Heim Pál ortopédiáján tevékenykedünk, bár idén nyáron ritkán jutottunk el a kórházba, más elfoglaltságaink miatt. Jól működő csapat, és én igazán büszke vagyok rájuk, ahogy a gyerekekkel annyi szeretettel és odafigyeléssel bánnak. Jó tanulni tőlük és közéjük - közétek - tartozni.

Főként kreatív foglalkozásokat tartunk: csipeszállatka készítés, dekorgumi-mágnes, gipszfestés,illetve szezonális papírjátékok. Néha kártyázunk, vagy pókerezünk, mert néhány kisfiúnál van hozzá felszerelés.:) Olykor előkerülnek a hangszerek és éneklünk a gyerekekkel és a gyerekeknek. ( no persze a népdalok már nem olyan menők, mint régen,úgyhogy azt hiszem be kell durvulnunk....:D)Bátran állíthatom, hogy élvezni szokták és eddig még egyik gyerek sem panaszkodott hallási problémákra.....:) A szülők is szívesen csatlakoznak hozzánk a gyerekekkel együtt, ami nagyon jó.:)

A nővérekkel jó kapcsolatot ápolunk, bár az utóbbi időben sűrűn váltogattuk egymást. A takarítónéni még mindig a régi, és töretlenül abban az időpontban mos fel, amikor megérkezünk. Szóval a szolgálatunkkal minden rendben van.:)

Ebben az évben sok új önkéntes járt hozzánk, kezdett nálunk, ami sok örömet hozott nekünk és persze a gyerekeknek. Mivel jelenleg hárman vagyunk, remélem még jönnek hozzánk. Az nagyon tuti lenne.:)

Kívánok Nektek mosolyokkal teli szolgálatot, szeretettel
Eszter

<< Vissza